Grid Pattern

The Future is digital – Meet the Innovators

PROVADA, Pricehubble, Savills, Vellum, Zig Real Estate
Dinsdag 14:00 - 14:30 PROVADA FUTURE

Wat heeft de digitale versnelling in de vastgoedsector (post-corona) ons gebracht? Wat is er veranderd en waar staan we in de transitie? Zorgen de data-analisten voor betere beslissingen bij acquisities van locaties en voor betere en snellere taxaties? Wat hebben vastgoedeigenaren en beleggers nodig aan data?

Presentator Frits Sissing vraagt het aan adviseur Savills en maakt tijdens dit half uur ook kennis met tech innovators met een succesvol platform. We presenteren Ron Seesing (Zig Real Estate), Gerard van Tilburg (Pricehubble), Erik Pols (Vellum).

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Frits Sissing

Presentator

Moderator

Jordy Diepeveen

Head of Acquisitions Savills

Erik Pols

CEO Vellum

Locatie

PROVADA FUTURE

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 14:00 06/14/2022 14:30 Europe/Amsterdam The Future is digital – Meet the Innovators Wat heeft de digitale versnelling in de vastgoedsector (post-corona) ons gebracht? Wat is er veranderd en waar staan we in de transitie? Zorgen de data-analisten voor betere beslissingen bij acquisities van locaties en voor betere en snellere taxaties? Wat hebben vastgoedeigenaren en beleggers nodig aan data?

Presentator Frits Sissing vraagt het...
PROVADA 2022, PROVADA FUTURE