Grid Pattern

Woonklaar opleveren voor direct wonen

Homestudios
Donderdag 14:00 - 14:45 Arena

De toekomst van het vak kopersbegeleiding; innovatief, creatief én slim

Een huis gaat over meer dan alleen bakstenen en bouwtekeningen. In de periode tussen het ondertekenen van het voorlopig koopcontract van een nieuwbouwwoning en het moment dat kopers heerlijk op de bank neerploffen, zijn er flink wat keuzes te maken.

We zien dat kopers van een nieuwbouwwoning steeds meer behoefte hebben aan inspiratie en ontzorging na de ruwbouwfase. Ze willen dat een woning helemaal woonklaar opgeleverd wordt. Er ligt dus een kans tijdens de afbouw en inrichting van de woning. Denk aan de keuken en het sanitair, binnendeuren en volledig afgewerkte wanden, vloeren en trappen, maar ook meubels en inrichting behoren tot de mogelijkheden. Woonklaar op het moment dat de sleutel van het nieuwe huis wordt overhandigd.

Homestudios heeft een aantal collega’s uit de branche uitgenodigd om dieper in te gaan op:

  • Wat verstaan we onder woonklaar?
  • Voor- of nadelen van het woonklaar opleveren van een nieuwbouwwoning
  • Woonklaar wel of niet als onderdeel van de aankoopsom?
  • Is woonklaar geschikt voor ieder type woning?
  •  Woonklaar vóór oplevering of direct na oplevering?
  •  Wat betekent woonklaar voor het verkooptraject van de nieuwbouwwoning?
  •  De invloed van woonklaar op de toekomst van het vak kopersbegeleiding

Kom naar de podiumsessie in hal 12, Arena van 14.00 – 14.45 uur. Of breng een bezoek aan de Homestudios stand op de Provada, hal 12 stand 36. Daar vertellen we je graag welke rol wij kunnen spelen in de kopersbegeleiding en het woonklaar opleveren van de woning.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Ard Siekerman

Directeur Homestudios

Benno van Dam

Manager Warehouse ERA Contour

Edwin van der Looij

Manager Wooniversum VolkerWessels

Sander ter Beek

Directeur marketing en verkoop AM

Hans Moltzer

Operationeel manager THUIS Dura Vermeer

Locatie

Arena

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 14:00 06/16/2022 14:45 Europe/Amsterdam Woonklaar opleveren voor direct wonen De toekomst van het vak kopersbegeleiding; innovatief, creatief én slimEen huis gaat over meer dan alleen bakstenen en bouwtekeningen. In de periode tussen het ondertekenen van het voorlopig koopcontract van een nieuwbouwwoning en het moment dat kopers heerlijk op de bank neerploffen, zijn er flink wat keuzes te maken. PROVADA 2022, Arena