Grid Pattern

Van restmateriaal uit de bossen van Staatsbosbeheer naar 100% biobased plaatmateriaal

BAM Wonen B.V.
Donderdag 12:45 - 13:30 Forum 1

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

100 plaatsen beschikbaar

Aanmelden

Wat als je de reststromen van het Nederlands hout uit de bossen van Staatsbosbeheer wil terugbrengen in de nieuwe, duurzame Flow woning van BAM Wonen?

Wat als je deze reststromen combineert met de houten reststromen van Pontmeyer/Jongeneel en IBI2 verwerkt ze tot een 100% biobased spaanplaat of OSB-plaat die geproduceerd wordt met een biobased lijm van Durecon?

En als parallel daaraan het houtafval van de BAM Wonen bouwplaatsen door Beelen Next wordt gescheiden en door dezelfde partijen wordt verwerkt tot een 100% circulair spaanplaat of OSB-plaat?

En wat als je die platen vervolgens weer gebruikt in oa de nieuwe, duurzame Flow woning van BAM Wonen?

Dan krijg je de gezamenlijke ambitie om nog dit jaar 75.000 vierkante meter aan 100% circulair en/of 100% biobased plaatmateriaal te produceren.

Meer weten over deze wonderlijke samenwerking en over hoe ieders rol leidt tot een fundamentele verbetering van het gebruik van reststromen?

Meld je aan voor het gesprek en kom erachter of jouw organisatie ook deel uit kan maken van deze mooie ontwikkeling.

Aansluitend is er een tekenmoment met alle partijen op de stand van Flow. 

 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Tom van 't Hek

Dagvoorzitter/ Gespreksleider

Moderator

Zwier van Olst

Director Staatsbosbeheer

Thorvald van Ooik

Productmanager Pontmeyer/Jongeneel

Sandra Baan

CEO IBI2

Dinant te Brinke

Directievoorzitter BAM Wonen

Locatie

Forum 1

Deelnemen

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

100 plaatsen beschikbaar

Aanmelden

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 12:45 06/16/2022 13:30 Europe/Amsterdam Van restmateriaal uit de bossen van Staatsbosbeheer naar 100% biobased plaatmateriaal Wat als je de reststromen van het Nederlands hout uit de bossen van Staatsbosbeheer wil terugbrengen in de nieuwe, duurzame Flow woning van BAM Wonen?

Wat als je deze reststromen combineert met de houten reststromen van Pontmeyer/Jongeneel en IBI2 verwerkt ze tot een 100% biobased spaanplaat of OSB-plaat die geproduceerd wordt...
PROVADA 2022, Forum 1