Grid Pattern

Digital Twin Airport Corridor

SADC
Woensdag 15:00 - 16:00 Zaal E106

SADC heeft een Digital Twin laten ontwikkelen van de Airport Corridor, het gebied dat loopt van de Amsterdamse Zuidas naar Schiphol en station Hoofddorp. De Metropoolregio Amsterdam staat voor een grote verstedelijkingsopgave. Binnen de Airport Corridor is ruimte voor de ontwikkeling van nieuwe, hoogwaardige en duurzame woon-werklocaties. Dit brengt wel uitdagingen met zich mee. Hoe gaan we bijvoorbeeld om met de energietransitie en duurzame bereikbaarheid in een regio met zoveel mensen en beperkte ruimte? Met de Digital Twin Airport Corridor kun je alle relevante informatie combineren, analyseren en simuleren. Zo kun je digitaal in beeld brengen, wat de gevolgen van bepaalde keuzes zouden zijn in de echte wereld. Bijvoorbeeld voor financiële waarde, duurzame bereikbaarheid of de bijdrage aan de Sustainable Development Goals. Tijdens de sessie vertellen we er meer over, en gaan daarna in gesprek met panelleden die ook Digital Twins ontwikkelen. Panelleden zijn Abe Ferwerda (SADC), Caren van der Merwe (Rabobank), Emile Revier (PosadMaxwan), Ilco Slikker ( Novius, Royal HaskoningDHV) en Lieke Dreijerink (AMS Institute).

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Locatie

Zaal E106

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 15:00 06/15/2022 16:00 Europe/Amsterdam Digital Twin Airport Corridor SADC heeft een Digital Twin laten ontwikkelen van de Airport Corridor, het gebied dat loopt van de Amsterdamse Zuidas naar Schiphol en station Hoofddorp. De Metropoolregio Amsterdam staat voor een grote verstedelijkingsopgave. Binnen de Airport Corridor is ruimte voor de ontwikkeling van nieuwe, hoogwaardige en duurzame woon-werklocaties. PROVADA 2022, Zaal E106