Grid Pattern

Digitaal gemak moet gemeengoed worden in vastgoed

Vastgoedmarkt
Woensdag 11:45 - 12:15 11-11B Vastgoedmarkt

Boodschappen en eten bestellen we tegenwoordig in drie klikken met onze smartphone, aan boord komen van een vliegtuig doen we met een QR-code en we bestellen binnen no time pakketjes online bij partijen als Bol.com of Coolblue. Dat gemak, maar ook het inzicht dat digitaal werken met zich meebrengt, moet ook in de vastgoedmarkt gemeengoed worden. Ook daar willen we het gebruiksgemak en de customer journey die partijen als Uber, Gorillas en Amazon bieden. Niet in de laatste plaats omdat die digitale werkwijze voor vastgoedpartijen kansen biedt. In rentabiliteit van  vastgoedobjecten, maar ook in het bieden van eenzelfde customer journey  door bijvoorbeeld het aanbieden van additionele dienstverlening. Jan-Willem Jeucken, Regional Manager Europe bij Yardi, roept professionals bij vastgoedpartijen op om een digitaliseringslag door te voeren. “Ga op de werkplek ook vol voor digitalisering van je dienstverlening, zowel voor de huurders als voor het eigen  personeel. Ga echt samenwerken en hou op met elkaar Excel sheets toe te sturen. Net als bij Uber of Gorillas is dit slechts 10% inzet van technologie en 90% visie en creativiteit Belangrijke peilers hiervoor zijn visie, leiderschap en de wil om echt te veranderen zijn de sleutels tot een succesvolle transformatie.”   

Jan-Willem Jeucken (Regional Manager Europe Yardi)

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 11:45 06/15/2022 12:15 Europe/Amsterdam Digitaal gemak moet gemeengoed worden in vastgoed Boodschappen en eten bestellen we tegenwoordig in drie klikken met onze smartphone, aan boord komen van een vliegtuig doen we met een QR-code en we bestellen binnen no time pakketjes online bij partijen als Bol. com of Coolblue. PROVADA 2022, 11-11B Vastgoedmarkt