Grid Pattern

Logistieke huurgroei is niet te stoppen

Vastgoedmarkt
Dinsdag 11:45 - 12:15 11-11B Vastgoedmarkt

In deze paneldiscussie gaan we in op de laatste ontwikkelingen in de logistieke vastgoedmarkt. Aan de basis van het debat ligt een recent rapport van Savills waarin sterke huurprijsstijging wordt becijferd. De gemiddelde huurprijzen voor logistiek vastgoed zijn sterk gestegen in de afgelopen zeven jaar (+42%). Je zou kunnen denken dat deze huurgroei ergens moet stoppen. Maar is dit wel het geval? Of, is het te verwachten dat huurprijzen ook de komende jaren nog verder gaan stijgen?

O.l.v. Martijn Slot, gaan we in gesprek met

  • Douglas van Oers (Co-Heads Logistics & Industrial)
  • Sander Breugelmans (Prologis)
  • Tim Beckmann (Intospace)
  • Sjoerd van Vilsteren (Ahold)

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 11:45 06/14/2022 12:15 Europe/Amsterdam Logistieke huurgroei is niet te stoppen In deze paneldiscussie gaan we in op de laatste ontwikkelingen in de logistieke vastgoedmarkt. Aan de basis van het debat ligt een recent rapport van Savills waarin sterke huurprijsstijging wordt becijferd. De gemiddelde huurprijzen voor logistiek vastgoed zijn sterk gestegen in de afgelopen zeven jaar (+42%). PROVADA 2022, 11-11B Vastgoedmarkt