Grid Pattern

De toekomst van retail: sterker uit de strijd

a.s.r. real estate, Altera Vastgoed NV, AM bv, Colliers
Woensdag 13:00 - 13:45 Forum 2

De coronacrisis lijkt eindelijk voorbij, waardoor we weer als vanouds kunnen winkelen. Dat is te zien in de vollere winkelstraten. Torenhoge inflatie en lagere consumentenbestedingen zijn de volgende uitdagingen waar de retailsector mee te maken krijgt. Op 15 juni bespreken onderzoekers, ontwikkelaars, beheerders en beleggers de toekomst van winkelvastgoed. Welke veranderingen zien we? Waar liggen de kansen? In deze bijeenkomst presenteren Colliers, AM en Sweco hun visie, gevolgd door een panelgesprek met Edwin van de Woestijne (a.s.r. real estate) en Jaap van der Bijl (Altera Vastgoed).

 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Chris Lanting

Director Retail Colliers

Madeline Buijs

Chief Economist & Head of Research Colliers

Edwin van de Woestijne

Managing director Commercial Real Estate & fund director ASR Dutch Prime Retail Fund a.s.r. real estate

Ron Haerkens

Projectontwikkelaar AM

Locatie

Forum 2

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 13:00 06/15/2022 13:45 Europe/Amsterdam De toekomst van retail: sterker uit de strijd De coronacrisis lijkt eindelijk voorbij, waardoor we weer als vanouds kunnen winkelen. Dat is te zien in de vollere winkelstraten. Torenhoge inflatie en lagere consumentenbestedingen zijn de volgende uitdagingen waar de retailsector mee te maken krijgt. Op 15 juni bespreken onderzoekers, ontwikkelaars, beheerders en beleggers de toekomst van winkelvastgoed. PROVADA 2022, Forum 2