Grid Pattern

Talkshow over ESG, met vastgoedeigenaren én huurders

Colliers
Woensdag 15:30 - 16:15 Forum 2

Environment, Social en Governance, samen ESG. Dit thema voert inmiddels de boventoon in het vastgoed. Steeds meer wet- en regelgeving wordt hieraan verbonden, vooral vanuit de Europese Unie. De vraag is: wie trekt de kar en hoe kunnen vastgoedeigenaar en huurder samen optrekken? In deze talkshow gaan Arjan van Eijk (Head of Sustainability) en Madeline Buijs (Chief Economist & Head of Research) van Colliers in gesprek met verschillende eigenaren en huurders uit de kantoren- en retailbranche over de kansen en uitdagingen van ESG en hoe zij concreet de samenwerking zoeken.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Arjan van Eijk

Head of Sustainability Colliers

Moderator

Madeline Buijs

Chief Economist & Head of Research Colliers

Douwe Vermeulen

Head of Investment Management Belgium, Netherlands & Nordics UBS Asset Management

Daaf Serné

Global Head of Workplace Miro

Marcel Leijtens

Head of Construction and Maintenance and Purchase Department HEMA

Allard Steenbeek

Development Manager & Sustainability Lead Albert Heijn Real Estate

Locatie

Forum 2

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 15:30 06/15/2022 16:15 Europe/Amsterdam Talkshow over ESG, met vastgoedeigenaren én huurders Environment, Social en Governance, samen ESG. Dit thema voert inmiddels de boventoon in het vastgoed. Steeds meer wet- en regelgeving wordt hieraan verbonden, vooral vanuit de Europese Unie. PROVADA 2022, Forum 2