Grid Pattern

Studentenprogramma Amsterdam School of Real Estate

Amsterdam School of Real Estate
Donderdag 12:45 - 13:30 Arena

Help, de grenzen van het vastgoedvak vervagen

Tot nu werden investeringsbeslissingen in de vastgoedsector genomen op basis van gedegen marktstudies en ruimtelijke en financiële analyses. Maar steeds meer disciplines spelen een rol in die besluitvorming. 

Neem ESG (Environment, Social, Governance), dat het beleggen in vastgoed in een breder licht plaatst en waardoor andere disciplines zich er mee gaan bemoeien. Of het verknopen van leefbaarheid, betaalbaarheid en weerbaarheid in de plannen van ontwikkelaars. Dat was tot nu het terrein van de overheid. 

Dit roept de vraag op of de vastgoedsector over tien jaar nog dezelfde is. Welke skills hebben professionals dan nodig en wat verwachten werkgevers van hen? Research fellows van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) verkennen samen de verschuivende grenzen van de traditionele vastgoedsector en wat dit betekent voor een nieuwe generatie vastgoedprofessionals. 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Johannes van Bentum

Gespreksleider en journalist Amsterdam school of Real Estate

Moderator

Michel Knoppel

Economist en ASRE Research Fellow Amsterdam School of Real Estate

Philip Koppels

ASRE Research Fellow en Programma coördinator Amsterdam school of Real Estate

Locatie

Arena

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 12:45 06/16/2022 13:30 Europe/Amsterdam Studentenprogramma Amsterdam School of Real Estate Help, de grenzen van het vastgoedvak vervagenTot nu werden investeringsbeslissingen in de vastgoedsector genomen op basis van gedegen marktstudies en ruimtelijke en financiële analyses. Maar steeds meer disciplines spelen een rol in die besluitvorming. PROVADA 2022, Arena