Grid Pattern

In debat: nieuwe energie voor duurzame gebiedsontwikkelingen

Eteck
Dinsdag 15:45 - 17:30 Zaal E107

Om de warmtetransitie tot een succes te maken, is nauwe samenwerking tussen gemeenten en marktpartijen noodzakelijk. En dat begint steeds vaker bij succesvol aanbesteden. Maar hoe krijgen we de belangen in lijn, ga je in de praktijk om met risicoverdeling en hoe belangrijk is een goede uitvraag in de markt voor een succesvol eindresultaat?

We zien dat aanbestedingen steeds vaker verschuiven van gebouwen naar gebieden. Is dat dan de succesfactor of moeten we op de korte termijn meer focussen op standalone projecten om niet verder achterop te raken?

In dit debat, onder leiding van Tim Rijkhoek en Judith Koole, gaan we in op ervaringen en bespreken we de kansen die wij zien om de energietransitie voor alle betrokkenen succesvol te versnellen.

 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Locatie

Zaal E107

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 15:45 06/14/2022 17:30 Europe/Amsterdam In debat: nieuwe energie voor duurzame gebiedsontwikkelingen Om de warmtetransitie tot een succes te maken, is nauwe samenwerking tussen gemeenten en marktpartijen noodzakelijk. En dat begint steeds vaker bij succesvol aanbesteden. PROVADA 2022, Zaal E107