Grid Pattern

SUPLA faciliteert digitalisering van de bouwketen

PROVADA, VORM
Dinsdag 11:15 - 12:00 PROVADA FUTURE

Om versneld en duurzaam te kunnen bouwen en de klimaatdoelen te halen moet de bouwsector versnellen, ketensamenwerking omarmen en digitalisering beter toepassen. Met de huidige technologieën kunnen we de hele keten digitaliseren, maar het proces staat nog in de kinderschoenen. Wanneer en hoe gaat de sector (collectief) overstag? Wat is de impact voor de woningbouw? En op welke manier lever jij een bijdrage aan het realiseren van meer betaalbare woningen door het toepassen van digitalisering? Rob Buren gaat in gesprek met en over de ‘schakels’ in de keten.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Rob Buren

Directeur SUPLA digitalisering en ketenintegratie en initiator Living Lab Bouwlab R&DO

Moderator

Andreja Andrejevic

Founder | Creative Director | CTO OMRT

Wim de Haas

Directeur Bouw- & Gebiedsmanagement BPD

Michiel de Vries

Adjunct-directeur VORM Ontwikkeling

Locatie

PROVADA FUTURE

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 11:15 06/14/2022 12:00 Europe/Amsterdam SUPLA faciliteert digitalisering van de bouwketen Om versneld en duurzaam te kunnen bouwen en de klimaatdoelen te halen moet de bouwsector versnellen, ketensamenwerking omarmen en digitalisering beter toepassen. Met de huidige technologieën kunnen we de hele keten digitaliseren, maar het proces staat nog in de kinderschoenen. PROVADA 2022, PROVADA FUTURE