Grid Pattern

De wooncrisis in Nederland: Act Now!

PROVADA, Fakton
Woensdag 12:45 - 13:45 Forum 1

Naast de grote vraagstukken op infrastructuur, mobiliteit, klimaat en de energietransitie, is de woningbouwopgave een van de meest prangende vraagstukken van deze tijd. Om deze opgave in Nederland – en dus ook in de G5 – te kunnen realiseren moet de gezamenlijke slagkracht van het rijk, de provincies en gemeenten worden vergroot en is samenwerking tussen publiek en privaat noodzakelijk. 

Wat vraagt ‘Act Now’ op de woningmarkt van de G5? En hoe kunnen lange termijn samenwerkingsverbanden invulling krijgen zodat de stad een plek blijft voor iedereen. Inclusief, gezond en betaalbaar. 

Daarover leidt Fakton op 15 juni het G5-debat op PROVADA met vertegenwoordigers van de G5, Marja Appelman van het ministerie van Binnenlandse Zaken en vertegenwoordiger van de markt Harm Janssen van BPD.

* wijzigingen voorbehouden 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Locatie

Forum 1

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 12:45 06/15/2022 13:45 Europe/Amsterdam De wooncrisis in Nederland: Act Now! Naast de grote vraagstukken op infrastructuur, mobiliteit, klimaat en de energietransitie, is de woningbouwopgave een van de meest prangende vraagstukken van deze tijd. PROVADA 2022, Forum 1