Grid Pattern

Ontwikkelen van innovatie-omgevingen: wat is de ideale rolverdeling tussen vastgoedpartijen en overheden?

Buck Consultants International
Woensdag 14:30 - 15:45 Zaal E107

Innovatie-districten, campussen, broedplaatsen, incubators…. het barst van de initiatieven om innovatieve bedrijven de juiste plek en werkomgeving aan te bieden. Daarbij gaat het om ‘hardware’ (aantrekkelijk gebied, adequate gebouwen) én ‘software’ (innovatie-ecosystemen, begeleiding en financiering start-ups). Wat zijn de (on)mogelijkheden en risico’s om dit volledig door vastgoedontwikkelaars- en -beleggers te laten doen? Wat is de rol van overheden?
Onder leiding van René Buck, directeur Buck Consultants International, een ronde tafelgesprek met 4 betrokkenen en de aanwezigen:

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Chiel van Dijen

Commercieel Directeur Kadans Science Partners

Ida Haisma

Directeur Stichting Leiden BioScience Park

Locatie

Zaal E107

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 14:30 06/15/2022 15:45 Europe/Amsterdam Ontwikkelen van innovatie-omgevingen: wat is de ideale rolverdeling tussen vastgoedpartijen en overheden? Innovatie-districten, campussen, broedplaatsen, incubators…. het barst van de initiatieven om innovatieve bedrijven de juiste plek en werkomgeving aan te bieden. Daarbij gaat het om ‘hardware’ (aantrekkelijk gebied, adequate gebouwen) én ‘software’ (innovatie-ecosystemen, begeleiding en financiering start-ups). PROVADA 2022, Zaal E107