Grid Pattern

De Energiesystemen van de toekomst met Ahold, WDP en Odura

KiesZon
Dinsdag 14:15 - 15:00 Forum 2

Tijdens een gesprek gaan Allard Steenbeek van Ahold, Mariëtta van Wijk van WDP, Michel Suijkerbuijk van Odura en Erik Snijders van KiesZon dieper in op de energiesystemen van de toekomst en welke nieuwe mogelijkheden én toegevoegde waarde die vertegenwoordigen voor vastgoed. Het energielandschap verandert, net als energiebehoeftes van eindgebruikers. Daar moeten we samen op inspelen en zorgen voor de ontwikkeling en implementatie van innovatieve oplossingen. Kom naar de sessie en laat je niet alleen inspireren, maar praat en denk vooral ook mee met de panelleden.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Allard Steenbeek

Development Manager & Sustainability Lead Albert Heijn Real Estate

Mariëtta van Wijk

Directie WDP Nederland N.V.

Michel Suijkerbuijk

Directie Odura

Erik Snijders

Managing Director KiesZon

Locatie

Forum 2

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 14:15 06/14/2022 15:00 Europe/Amsterdam De Energiesystemen van de toekomst met Ahold, WDP en Odura Tijdens een gesprek gaan Allard Steenbeek van Ahold, Mariëtta van Wijk van WDP, Michel Suijkerbuijk van Odura en Erik Snijders van KiesZon dieper in op de energiesystemen van de toekomst en welke nieuwe mogelijkheden én toegevoegde waarde die vertegenwoordigen voor vastgoed. Het energielandschap verandert, net als energiebehoeftes van eindgebruikers. PROVADA 2022, Forum 2