Grid Pattern

De 5 stappen waarmee je toetreedt tot de kopgroep in gezondheid en duurzaamheid

MVGM
Donderdag 10:15 - 11:00 Forum 1

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

Aanmelden

ESG (environmental, social, governance) heeft grote impact op de vastgoedwereld.  Het is de ‘2e revolutie in duurzaamheid’, een holistische benadering waarbij duurzaamheid ‘oude stijl’ (energie, materiaalgebruik) samengaat met thema’s als gezondheid en welzijn. Kenmerk van ESG - In het Nederlands Milieu, Maatschappij en Goed ondernemingsbestuur - is dat prestaties periodiek objectief moeten worden gemeten en dat die openbaar moeten worden gedeeld. Ooit werd ESG beschouwd als ‘nice to have’. Maar nu zijn duurzaamheid, gezondheid en welzijn zaken die  eindgebruikers, aandeelhouders, banken en overheid verwachten en eisen. De urgentie neemt toe door de corona pandemie en de aanhoudende aandacht voor klimaatverandering.

 In deze bijeenkomst belichten wij aan de hand van vijf stappen hoe je echt werk kan maken van gezond en duurzaam vastgoed:

  1. Verdiep je in de businesscase
  2. Bepaal je startpositie
  3. Kies voor een Best Practice
  4. Richt je op de uitvoering
  5. Durf te communiceren

sprekers

Maarten Vermeulen

Directeur MVGM

Paul Wessels

Founder Blue Module

Albert Groenewoud

Chief Medical Officer uHoo

Jos Sentel

Founder ThirdPlace Consultancy

Guus Meulendijks

Co Founder Healthy Workers

Locatie

Forum 1

Deelnemen

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

Aanmelden

Delen

Opslaan in agenda

10/28/2021 10:15 10/28/2021 11:00 Europe/Amsterdam De 5 stappen waarmee je toetreedt tot de kopgroep in gezondheid en duurzaamheid ESG (environmental, social, governance) heeft grote impact op de vastgoedwereld.   Het is de ‘2e revolutie in duurzaamheid’, een holistische benadering waarbij duurzaamheid ‘oude stijl’ (energie, materiaalgebruik) samengaat met thema’s als gezondheid en welzijn. PROVADA 2021, Forum 1