Grid Pattern

Talk of the town

PROVADA BV, ABN AMRO, Gemeente Leiden, Rijksvastgoedbedrijf, Van Wijnen, Vesteda
Woensdag 16:00 - 16:45 PROVADA FUTURE

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

Aanmelden

De dagelijkse talkshow rond de klok van vier. Bij Talk of the Town gaan onze gasten olv Tom van t Hek in gesprek over de actualiteit én het thema gezondheid. De stelling is dat gezondheid onze ruimtelijke ordening en gebouwde omgeving sterk gaat veranderen.

Mensen zijn zich meer bewust van de waarde van gezondheid. Van bedrijven wordt verwacht dat ze alles in het werk stellen om een gezonde werkomgeving te bieden. Menig vastgoedbedrijf heeft de ambitie om via gebouwen en de gebouwde omgeving een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van mensen.
Tom bevraagt zijn gasten over hun maatschappelijke drijfveren om groener, gezonder en inclusiever te ontwikkelen, te investeren of te financieren.

Wij zien u graag bij PROVADA FUTURE!

sprekers

Tom van 't Hek

Dagvoorzitter/ Gespreksleider

Bas Rutten

MD Large Accounts / CRE professional ABN AMRO

Fleur Spijker

Wethouder gemeente Leiden en vice voorzitter Verstedelijkingsalliantie

Francesco Veenstra

Rijksbouwmeester

Gertjan van der Baan

CEO Vesteda Investment Management

Locatie

PROVADA FUTURE

Deelnemen

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

Aanmelden

Delen

Opslaan in agenda

10/27/2021 16:00 10/27/2021 16:45 Europe/Amsterdam Talk of the town De dagelijkse talkshow rond de klok van vier. Bij Talk of the Town gaan onze gasten olv Tom van t Hek in gesprek over de actualiteit én het thema gezondheid. De stelling is dat gezondheid onze ruimtelijke ordening en gebouwde omgeving sterk gaat veranderen. PROVADA 2021, PROVADA FUTURE