Grid Pattern

Smart Cities & Smart AirportCity

PROVADA BV, Schiphol Commercial | Real Estate
Woensdag 10:30 - 12:00 PROVADA FUTURE

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

Aanmelden

Woensdag 27 oktober richten we ons bij deze sessie op het podium van PROVADA FUTURE op Smart Buildings, Space utilization & Crowd Control en Mobility in a hybrid working environment in relatie tot Schiphol, als duurzaam, prettig en slim werkgebied.

Wij gaan hierover in gesprek met vier PropTech innovators van PROVADA FUTURE namelijk Smartvatten, Chess, Office App en Toogethr.

Aansluitend op onze sessie spreekt Heimen Visser van Primevest Capital Partners over de communicatie-infrastructuur en wat er nodig is om die immense hoeveelheid (slimme) data te verplaatsen via de glasvezel.

Schiphol Commercial | Real Estate ontwikkelt een werkomgeving op Amsterdam Airport Schiphol waar bedrijven zich graag vestigen en mensen elkaar ontmoeten en met plezier werken. Een gebied met ongeveer 651.000 m2 commercieel vastgoed voor circa 600 bedrijven en meer dan 68.000 werknemers. We creëren een plek die faciliteert, maar ook verrast en inspireert. Door het toepassen van slimme en duurzame technologieën is er inzicht in het gebruik en kan worden ingespeeld op de wensen van huurders. We realiseren Smart AirportCity Schiphol.

* Onder voorbehoud van wijzigingen.

sprekers

Erik Felëus

Smart Building Developer Schiphol Commercial | Real Estate Schiphol

Moderator

Tim Twisk

Global Key Account Manager Smartvatten

Han Bak

CEO Chess Wise B.V.

Paul Tholens

Head of Sales Office App

Joost Bijlsma

Co-founder Toogethr

Heimen Visser

Fund Director Communication Infrastructure & Smart Cities Primevest Capital Partners

Locatie

PROVADA FUTURE

Deelnemen

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

Aanmelden

Delen

Opslaan in agenda

10/27/2021 10:30 10/27/2021 12:00 Europe/Amsterdam Smart Cities & Smart AirportCity Woensdag 27 oktober richten we ons bij deze sessie op het podium van PROVADA FUTURE op Smart Buildings, Space utilization & Crowd Control en Mobility in a hybrid working environment in relatie tot Schiphol, als duurzaam, prettig en slim werkgebied. PROVADA 2021, PROVADA FUTURE