Grid Pattern

De transitie naar een Circulaire Bouweconomie

PROVADA BV, Rabo Real Estate Finance
Dinsdag 11:00 - 12:00 PROVADA FUTURE

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

Aanmelden

De opening van het programma bij Provada Future is met Frits Sissing en Anke Verhagen (Rabobank) over verduurzaming en circulariteit met ‘water’ in de hoofdrol.
Wat is circulair ondernemen? Wat is de circulaire bouweconomie? En wat is de waarde van circulair? Of het nou gaat om ons waterverbruik, onze grondstoffen, een materialenpaspoort van een gebouw, biobased materialen, losmaakbaar bouwen of nieuwe businessmodellen: we hebben het allemaal nodig! Op dit podium gaat Rabobank in gesprek met innovators die zich inzetten voor een circulaire vastgoedsector.

Water als grondstof wordt steeds schaarser. Water als risico wordt steeds groter. Anke Verhagen gaat hierover in gesprek met:

Hydraloop, Smartvatten en Urban Jungle Project, drie deelnemers van PROVADA Future, met een missie om meer bewustwording te creëren over ons waterverbruik. Ook ownership en klimaatadaptatief bouwen komen aan bod. En natuurlijk zie je hier oplossingen om water beter te gaan ‘managen’.

Aansluitend (vanaf 11:30) praten we verder met Dapple, Savills en de Rabo Taxatie Desk over het waarderen van circulariteit. Wat is circulair vastgoed eigenlijk, en waar moet je op letten bij het waarderen. Welke methodes zijn er en welke rol speelt technologie hierin? Het is nog een jong terrein maar toch gebeurt er al heel veel!

Bezoekers zijn van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen en kennis te maken met de deelnemers én hun innovatie op het terras of bij de stands op het plein van Provada Future.

* Onder voorbehoud van wijzigingen.

sprekers

Anke Verhagen

Business Developer Rabo Real Estate Finance

Moderator

Frits Sissing

Presentator

Tim Twisk

Global Key Account Manager Smartvatten

Jacques van der Krogt

Co-founder Dapple

Erik op den Camp

Rabobank Taxatie Desk

Martijn Onderstal

Head of Valuations Savills

Locatie

PROVADA FUTURE

Deelnemen

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

Aanmelden

Delen

Opslaan in agenda

10/26/2021 11:00 10/26/2021 12:00 Europe/Amsterdam De transitie naar een Circulaire Bouweconomie De opening van het programma bij Provada Future is met Frits Sissing en Anke Verhagen (Rabobank) over verduurzaming en circulariteit met ‘water’ in de hoofdrol. PROVADA 2021, PROVADA FUTURE