Grid Pattern

Utrecht Science Park

Utrecht Regio
Donderdag 12:00 - 12:30 12-23

Het Utrecht Science Park is het kloppende hart van het gezond stedelijk leven en een koploper in onderzoek, behandelingen en het inrichten van een gezonde leefomgeving.

Deze kracht en potentie voor de stad, regio en nationaal gaan we de komende jaren verstevigen en vergroten. Dat doen we door ruimte te maken voor meer science-gerelateerde bedrijvigheid, wonen en voorzieningen natuurlijk in stevige verbinding met de stad, regio en het omliggende landschap. Martine Sluijter, Ruimtelijk Regisseur van de gemeente.
Utrecht en Jeroen Hutten, Portefeuillemanager Vastgoed en Campus bij de Universiteit Utrecht nemen je graag mee in de ambities en plannen voor het Utrecht Sciencepark voor 2040.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 12:00 06/16/2022 12:30 Europe/Amsterdam Utrecht Science Park Het Utrecht Science Park is het kloppende hart van het gezond stedelijk leven en een koploper in onderzoek, behandelingen en het inrichten van een gezonde leefomgeving. Deze kracht en potentie voor de stad, regio en nationaal gaan we de komende jaren verstevigen en vergroten. PROVADA 2022, 12-23