Grid Pattern

Ontwikkelperspectief Metropoolregio Utrecht: investeer mee in gezonde groei

Utrecht Regio
Woensdag 15:30 - 16:15 12-23

De Metropoolregio Utrecht is een van de snelst groeiende regio’s van Nederland. We dragen stevig bij aan de nationale woonopgave en kiezen voor duurzame mobiliteit om de regio bereikbaar en leefbaar te houden. We kiezen voor een ander perspectief op energie in een tijd van klimaatverandering. Daarnaast blijven we onderscheidend op onze landschappen en leefomgeving. Wij groeien in balans en werken daartoe samen als overheden, innovatieve bedrijven en kennisinstellingen. Maak kennis bij onze regiostand en investeer mee in een gezonde groei van de meest competitieve regio van Nederland.

Welke koers zetten wij in om op een gezonde en duurzame wijze klaar te zijn voor de grote ruimtelijke opgaven en daarbij het goede van de regio te versterken? Welke kansen biedt dit voor marktpartijen?

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 15:30 06/15/2022 16:15 Europe/Amsterdam Ontwikkelperspectief Metropoolregio Utrecht: investeer mee in gezonde groei De Metropoolregio Utrecht is een van de snelst groeiende regio’s van Nederland. We dragen stevig bij aan de nationale woonopgave en kiezen voor duurzame mobiliteit om de regio bereikbaar en leefbaar te houden. We kiezen voor een ander perspectief op energie in een tijd van klimaatverandering. PROVADA 2022, 12-23