Grid Pattern

Soft launch gebiedskaart ‘Ondernemen in de Binckhorst’

Gemeente Den Haag, Gemeente Rotterdam
Woensdag 11:15 - 12:00 12-05

De Gebiedsorganisatie Binckhorst van de gemeente Den Haag heeft een interactieve gebiedskaart voor geïnteresseerde ondernemers van commercieel vastgoed gerealiseerd. Deze gebiedskaart is bedoeld om geïnteresseerde ondernemers actueel inzicht te geven in de beschikbaarheid van commercieel vastgoed in de Binckhorst. En hen hiermee door te geleiden naar de betreffende eigenaren van het beschikbare vastgoed, waardoor (toekomstige) ondernemers inzicht geven in de huurmogelijkheden op de Binckhorst.

Wethouder Anne Mulder zal samen met de gebiedsdirecteur en de een lid van We Think Binck de gebiedskaart lanceren. Heb je verder nog vragen? Laat het ons weten, zodat we samen kunnen werken aan een levendig en bruisend Binckhorst.

Dit is een besloten bijeenkomst. 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 11:15 06/15/2022 12:00 Europe/Amsterdam Soft launch gebiedskaart ‘Ondernemen in de Binckhorst’ De Gebiedsorganisatie Binckhorst van de gemeente Den Haag heeft een interactieve gebiedskaart voor geïnteresseerde ondernemers van commercieel vastgoed gerealiseerd. Deze gebiedskaart is bedoeld om geïnteresseerde ondernemers actueel inzicht te geven in de beschikbaarheid van commercieel vastgoed in de Binckhorst. PROVADA 2022, 12-05