Grid Pattern

Ruimtelijke Efficiëntie

Cushman & Wakefield
Woensdag 13:30 - 14:15 10-23

Schaarste en stagnatie gaan in Nederland hand in hand. Ook ruimtelijk. Toch zijn er kansen om ruimtelijke efficiëntie te bewerkstelligen. Ruimtegebruik is meer dan ooit aan verandering onderhevig. Zo neemt de ruimte geschikt voor kantoorgebruik af en biedt dit kansen voor andere functies. Dit vraagt om samenwerking in plaats van strijd om de ruimte. Praat mee, met de provincie Gelderland, de gemeente Utrecht en Cushman & Wakefield  over ruimtelijke efficiëntie op onze stand tijdens Provada.

Met:
Linda Matser, Senior Consultant
Frank van der Sluys, Co-Head of Real Estate Strategy & Innovation | Public Sector Lead
Klaas Beerda, ontwikkelorganisatie Ruimte, Wonen en Economie, gemeente Utrecht
Frank Gruizinga, Provincie Gelderland

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 13:30 06/15/2022 14:15 Europe/Amsterdam Ruimtelijke Efficiëntie Schaarste en stagnatie gaan in Nederland hand in hand. Ook ruimtelijk. Toch zijn er kansen om ruimtelijke efficiëntie te bewerkstelligen. Ruimtegebruik is meer dan ooit aan verandering onderhevig. Zo neemt de ruimte geschikt voor kantoorgebruik af en biedt dit kansen voor andere functies. PROVADA 2022, 10-23