Grid Pattern

WIN sessie 'Feminist Cities'

Cushman & Wakefield
Woensdag 10:30 - 11:30 10-23

Tijdens deze speciale Women's Integrated Network (WIN) sessie gaan we graag in gesprek over het feministische kantoor. Onderzoek laat al jaren zien dat de openbare ruimte, mobiliteit en het ontwerp van kantoren niet werken voor vrouwen. Zo zijn toetsenborden te groot voor vrouwenhanden, staat de thermostaat afgestemd op de lichaamstemperatuur van de man en is het maar de vraag of een gelijke verdeling in aantal toiletten daadwerkelijk wel gelijk is? Het kantoor en de openbare ruimte werken niet voor vrouwen. Dit komt omdat veel wordt ontworpen rondom de zogenaamde reference man. Cushman & Wakefield onderzoekt hoe steden en kantoren wel kunnen werken voor vrouwen. Tijdens deze sessie op onze stand gaan we hierover graag met jou in gesprek. We delen ideeën over ons onderzoek en vragen jou hoe een feministisch kantoor en een feministische openbare ruimte er in jouw ogen uit zou kunnen zien. Zien we jou op woensdagochtend?

Met:
Sophie Schuller, Head of Scientific Research and Insights
Anouk Donkervoort, Senior Strategy Consultant
Linda Joosen, HSSEQ Manager, Northern Cluster Europe

Binnen Cushman & Wakefield hebben we een apart orgaan dat ondersteunt in de ontwikkeling van onze vrouwelijke collega’s: Women’s Integrated Network (WIN). Samen streven we er naar ontwikkelingsondersteuning te bieden, vrouwelijk toptalent te werven en te behouden, de professionele ontwikkeling en expertise van medewerkers te bevorderen door middel van educatieve mogelijkheden, de prestaties van vrouwen bij Cushman & Wakefield te erkennen en te vieren, om gendergelijkheid te stimuleren en verder te bouwen aan een inclusieve werkplek. WIN wil alle succesgerichte, professionele vrouwen samenbrengen. 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 10:30 06/15/2022 11:30 Europe/Amsterdam WIN sessie 'Feminist Cities' Tijdens deze speciale Women's Integrated Network (WIN) sessie gaan we graag in gesprek over het feministische kantoor. Onderzoek laat al jaren zien dat de openbare ruimte, mobiliteit en het ontwerp van kantoren niet werken voor vrouwen. PROVADA 2022, 10-23