Grid Pattern

Greenlabel en BAM Wonen slaan handen ineen

BAM Wonen B.V.
Woensdag 14:00 - 14:30 11-31

NL Greenlabel en BAM Wonen gaan nauwer samenwerken om de duurzame ambities van BAM Wonen meetbaar te maken op het gebied van biodiversiteit, klimaatbestendigheid en gezondheid. Hiervoor ondertekenen Lodewijk Hoekstra (founder NL Greenlabel) en Dinant te Brinke (directievoorzitter BAM Wonen) een partnercertificaat op 15 juni 2022 tijdens PROVADA.

NL Greenlabel helpt bedrijven, overheden en consumenten om duurzame ambities meetbaar te maken en daadwerkelijk te komen tot een aantoonbaar gezonde woon-, werk- en leefomgeving, waarbij het groen/de natuur en de mens centraal staan.

BAM Wonen streeft naar duurzame nieuwbouw met oog voor natuur en mens in en om de woning. Eerder pleitten beide partijen gezamenlijk al voor een ‘natuurstandaard’ voor nieuwbouw in het manifest Bouwen voor Natuur.

De gezamenlijke ambities worden vandaag bekrachtigd met het ondertekenen van het partnercertificaat.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 14:00 06/15/2022 14:30 Europe/Amsterdam Greenlabel en BAM Wonen slaan handen ineen NL Greenlabel en BAM Wonen gaan nauwer samenwerken om de duurzame ambities van BAM Wonen meetbaar te maken op het gebied van biodiversiteit, klimaatbestendigheid en gezondheid”. Hiervoor ondertekenen Lodewijk Hoekstra (founder NL Greenlabel) en Dinant te Brinke (directievoorzitter BAM Wonen) een partnercertificaat op 15 juni 2022 tijdens PROVADA. PROVADA 2022, 11-31