Grid Pattern

Redmer Dijkstra | Fijn Wonen x PPO Lelystad

Van Wijnen Groep N.V.
Dinsdag 13:30 - 13:45 11-02

Fijn Wonen PPO project en uitkomst. We nemen je mee in het proces van samenwerken met bewoners en gemeenten, enorme variatie, veelzijdigheid, bewonerstevredenheid, ontwerpen, werkwijze, snelheid van het proces. 

Redmer is sinds 2019 accountmanager bij Fijn Wonen. Hij is het vaste aanspreekpunt voor regio Noord (Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en de kop van Overijssel). De wereld verandert: scheve verhoudingen tussen woningvraag en het aanbod, de worsteling met vraagstukken over duurzaamheid. Dat maakt dat Redmer met veel enthousiasme zijn werkzaamheden verricht voor Fijn Wonen. Een partij die hierop slim op inspeelt en volop voorbereid is op deze vraagstukken.

Redmer is vastberaden, enthousiast en vertelt graag over hoe Fijn Wonen voldoet aan alle klantwensen op het gebied van duurzaamheid, betaalbaarheid en mooie architectuurstijlen.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Redmer Dijkstra

Accountmanager Fijn Wonen

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 13:30 06/14/2022 13:45 Europe/Amsterdam Redmer Dijkstra | Fijn Wonen x PPO Lelystad Fijn Wonen PPO project en uitkomst. We nemen je mee in het proces van samenwerken met bewoners en gemeenten, enorme variatie, veelzijdigheid, bewonerstevredenheid, ontwerpen, werkwijze, snelheid van het proces.  

Redmer is sinds 2019 accountmanager bij Fijn Wonen.
PROVADA 2022, 11-02