Grid Pattern

Sterk verdeeld eigendom en toch herontwikkelen? Het kan!

KERN Centrum voor vastgoedprofessionals
Woensdag 13:00 - 14:00 12-65

Een groot deel van de geplande winkelcentra in Nederland heeft het moeilijk en wordt inmiddels getransformeerd naar levendige mixed-use gebieden. De opgave van de centra met  één of twee eigenaren komen goed van de grond. Dat geldt niet voor de centra met sterk verdeeld eigendom. Daar brandt niemand zijn vingers aan. Wiebenga Consultants en BSP hebben de handen ineengeslagen om dergelijke complexe opgaven vlot te trekken. Met de opgaven Amsterdamse Poort (CBRE GI) en Rijswijk In de Boogaard (3W real estate) hebben zij in co-creatie al de nodige ervaring opgedaan met transformatie-opgaven van winkelgebieden met beperkt aantal eigenaren. De focus richt zich nu op twee complexe transformatie-opgaven waar de partijen mee gaan starten, waaronder de gebiedsontwikkeling CID in Den Haag. Verrijk uw kennis met de lessons learned en concrete tips & tricks op inhoud en proces om deze opgaven van de toekomst op te pakken, waarbij gemeenten een cruciale nieuwe rol vervullen. 

 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Toine Hooft

Adjunct-directeur Bureau Stedelijke Planning

Ingrid Ploegmakers

Principal Consultant Retail & Vrije Tijd Bureau Stedelijke Planning

Robèrt Dackus

Hoofd Research & Concepts 3W real estate

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 13:00 06/15/2022 14:00 Europe/Amsterdam Sterk verdeeld eigendom en toch herontwikkelen? Het kan! Een groot deel van de geplande winkelcentra in Nederland heeft het moeilijk en wordt inmiddels getransformeerd naar levendige mixed-use gebieden. De opgave van de centra met  één of twee eigenaren komen goed van de grond. Dat geldt niet voor de centra met sterk verdeeld eigendom. PROVADA 2022, 12-65