Grid Pattern

Virtuele tour: Verrassend leuk wonen BovendeWinkel!

KERN Centrum voor vastgoedprofessionals
Donderdag 14:00 - 15:00 12-65

Korte virtuele tour: Wij van Bovendewinkel houden van de Nederlandse binnensteden en van goed functionerende winkelgebieden. Samen met onze opdrachtgevers en partners investeren wij in panden met leegstand en voegen daar nieuwe functies (wonen) aan toe die de leefbaarheid ten goede komen en maken dat een gebied (weer) aantrekkelijker wordt om te wonen, te winkelen en te verblijven. Zo leveren wij een bijdrage aan de oplossing van het woningtekort, laten we (gedeeltelijk) leegstaande panden weer goed renderen en zorgen wij dat de kwaliteit van een pand, de winkelstraat of een gebied wordt verhoogd. Het rendement is meerledig en op de langere termijn uitermate interessant voor zowel de belegger, de retailer, de gemeente en de bewoners van de stad. Tijdens deze sessie nemen wij u mee op reis en laten wij u inspirerende voorbeelden zien.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Pim van den Berg

stratoloog en oprichter Perspectives BV

Udo de Goede

Partner Bovendewinkel BV

Niek Deelstra

Projectmanager Bovendewinkel BV

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 14:00 06/16/2022 15:00 Europe/Amsterdam Virtuele tour: Verrassend leuk wonen BovendeWinkel! Korte virtuele tour: Wij van Bovendewinkel houden van de Nederlandse binnensteden en van goed functionerende winkelgebieden. PROVADA 2022, 12-65