Grid Pattern

ReInvent presenteert "Laten we het kantoormodel herdefiniëren"

a.s.r. real estate
Woensdag 15:00 - 15:30 11-21

“Laten we het kantoormodel herdefiniëren. Dat begint met circulair te denken en elke gebruiker van een gebouw als klant te definiëren. In dit nieuwe model  zijn gebouw eigenaren veel meer in control en staan diensten en services centraal. ReInvent wil het leveren van de allerbeste ervaring voor gebruikers, gemakkelijker maken voor de moderne vastgoedeigenaar door de traditionele relatie tussen verhuurder en gebruiker om te vormen tot een hybride van dienstverlener en gastvrijheidsexpert.” 

Ook Benieuwd? bezoek onze stand in hal 11.21

Over ReInvent.re
ReInvent.re ziet een toenemende vraag naar integraal en full-service management van gebouwen. Het hybride werk in de nasleep van covid krijgt steeds meer vorm en huurders en gebruikers verlangen een betere kwaliteit en flexibiliteit voor de momenten dat men op kantoor is. Wij zijn de regisseur die het mogelijk maakt om de best mogelijke gebruikservaring te bieden tegen het beste rendement, geheel aangesloten bij de wensen en doelstellingen die de eigenaar voor ogen heeft voor het gebouw en zijn gebruikers. 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 15:00 06/15/2022 15:30 Europe/Amsterdam ReInvent presenteert "Laten we het kantoormodel herdefiniëren" “Laten we het kantoormodel herdefiniëren. Dat begint met circulair te denken en elke gebruiker van een gebouw als klant te definiëren.  In dit nieuwe model  zijn gebouw eigenaren veel meer in control en staan diensten en services centraal. PROVADA 2022, 11-21