Grid Pattern

Mobiliteit: Slimme manieren om Nederland bereikbaar te houden

Arcadis
Donderdag 11:30 - 12:15 Arena

De deelautoratio van ‘1 deelauto neerzetten, 5 parkeerplekken weghalen’ is inmiddels alweer achterhaald. Maar hoe gaat het er dan wel uitzien?
Nick Knoester neemt jullie mee in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beleid voor deelmobiliteit in gebiedsontwikkeling.
Aan de hand van zijn ervaringen bij de gemeenten Eindhoven, Nijmegen en Zwolle en zijn onderzoeken voor de gemeente Amsterdam en Infrastructuur & Waterstaat schets welke denkrichtingen er zijn in de zoektocht naar de heilige graal voor alternatieve aanbod van deelmobiliteit dat de eigen auto overbodig kan maken.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Aarnout Muizer

Sectordirecteur Gemeenten Arcadis

Locatie

Arena

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 11:30 06/16/2022 12:15 Europe/Amsterdam Mobiliteit: Slimme manieren om Nederland bereikbaar te houden De deelautoratio van ‘1 deelauto neerzetten, 5 parkeerplekken weghalen’ is inmiddels alweer achterhaald. Maar hoe gaat het er dan wel uitzien?
Nick Knoester neemt jullie mee in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beleid voor deelmobiliteit in gebiedsontwikkeling.
PROVADA 2022, Arena