Grid Pattern

Duurzaam winkelen, in duurzame winkels!

KERN Centrum voor vastgoedprofessionals
Woensdag 14:00 - 15:00 12-65

Verduurzaming staat hoog op de agenda bij de detailhandel. Voor zowel detailhansorganisaties als vastgoedpartijen is verduurzaming een belangrijk onderwerp. De wetgever en ook de consument stelt hogere eisen aan de markt, en voor marktpartijen is het in het licht van corporate social responsibility steeds meer onderdeel van de eigen doelstellingen. Hierbij gaat het vooral om het ontwerp en gebruik van winkelruimte. Wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn  de doelstellingen? Wie neemt waar het initiatief? Presentaties door Arjan van Eijk (Colliers) en Tim van der Weide (Wereldhave), gevolgd door discussie onder leiding van Herman Kok (directeur Kern).

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Herman Kok

Directeur Kern

Moderator

Arjan van Eijk

Head of Sustainability Colliers

Tim van der Weide

Group ESG and Sustainability Manager Wereldhave

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 14:00 06/15/2022 15:00 Europe/Amsterdam Duurzaam winkelen, in duurzame winkels! Verduurzaming staat hoog op de agenda bij de detailhandel. Voor zowel detailhansorganisaties als vastgoedpartijen is verduurzaming een belangrijk onderwerp. PROVADA 2022, 12-65