Grid Pattern

Energietransitie in Den Haag; ‘Samenwerking is een Must’

Gemeente Den Haag
Donderdag 10:00 - 11:30 Zaal E108

De gemeente Den Haag heeft de afgelopen jaren stappen gezet met de energietransitie bij grootschalige gebiedsontwikkelingen, als de Binckhorst en Laakhavens en in gebieden met een combinatie van nieuwbouw en bestaande bouw, zoals in Zuidwest. Een belangrijk aspect daarin is dat samenwerking essentieel is om de transitie tot een succes te maken.

In deze sessie delen we graag de ervaringen die we hebben opgedaan. Hoe pakken we dit nu aan, wat is onze ervaring met de eerste warmteplannen en concessie-aanbesteding, maar ook hoe kunnen we in de toekomst de samenwerking verbeteren zodat we de transitie kunnen versnellen? Aan de hand van een aantal praktijkcasussen uit Den Haag delen we graag onze ervaringen en gaan we in gesprek over de kansen en dilemma’s die zich voordoen. 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Locatie

Zaal E108

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 10:00 06/16/2022 11:30 Europe/Amsterdam Energietransitie in Den Haag; ‘Samenwerking is een Must’ De gemeente Den Haag heeft de afgelopen jaren stappen gezet met de energietransitie bij grootschalige gebiedsontwikkelingen, als de Binckhorst en Laakhavens en in gebieden met een combinatie van nieuwbouw en bestaande bouw, zoals in Zuidwest. PROVADA 2022, Zaal E108