Grid Pattern

Studentenprogramma Bouwinvest Real Estate Investors

Bouwinvest Real Estate Investors
Donderdag 14:00 - 14:30 12-25

Ben jij benieuwd naar de rol van één van de grootste institutionele beleggers in Nederland? Wij vertellen je hier graag meer over zodat jij een goed beeld krijgt over onze rol als lange termijn belegger in het stedelijke gebied en de impact die wij daar mee kunnen maken in de huidige uitdagende vastgoedmarkt.

Na een korte toelichten over onze rol vertellen we je graag meer over een vastgoedproject, genaamd MARK. MARK is een duurzaam en uitdagende vastgoedontwikkeling die onderdeel is van een gebiedsontwikkeling in de Buiksloterham in Amsterdam-Noord. Het huidige industriële gebied wordt in de toekomst verder ontwikkeld naar een inclusief woon-werkgebied met circa 8.500 woningen en diverse voorzieningen.

Benieuwd? Kom langs op onze stand (hal 12 stand 25) en stel al je vragen aan één van onze experts na afloop van de presentatie.

Liever speeddaten met onze HR adviseurs? Kom dan donderdagmiddag langs op onze stand! Wij drinken graag een goede kop koffie zodat we je alles kunnen vertellen over onze ambitie.

Meer informatie over Bouwinvest en onze purpose Real Value for Life vind je op www.bouwinvest.nl

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Robert-Jan Reeuwijk

Acquisition Manager Residential & Healthcare Bouwinvest

Boy Wesel

Manager Strategic Partnerships Bouwinvest

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 14:00 06/16/2022 14:30 Europe/Amsterdam Studentenprogramma Bouwinvest Real Estate Investors Ben jij benieuwd naar de rol van één van de grootste institutionele beleggers in Nederland? Wij vertellen je hier graag meer over zodat jij een goed beeld krijgt over onze rol als lange termijn belegger in het stedelijke gebied en de impact die wij daar mee kunnen maken in de... PROVADA 2022, 12-25