Grid Pattern

'Parijsobank': de innige relatie tussen Rabobank en de klimaataanpak

Rabo Real Estate Finance
Woensdag 12:00 - 12:45 10-10

Parijs, wie wil er niet naar toe? Om onze klimaatdoelen te halen moeten we aan de slag met het zogenoemde decarboniseren van de vastgoedsector. Dit betekent heel concreet dat het energiegebruik in de gebouwen omlaag moet en dat we anders met materialen en afval om moeten gaan. Welke rol speelt Rabobank in deze transitie, en waarom willen wij ook zo graag met elkaar naar Parijs? Benieuwd naar het verhaal? Laat je inspireren en woon deze presentatie bij op de PROVADA. Door Maarten Donkers, Manager Kennis en Sturing Rabo Real Estate Finance en Anke Verhagen, Sustainable Business Developer Real Estate Finance & Circulair Ondernemen Desk.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 12:00 06/15/2022 12:45 Europe/Amsterdam 'Parijsobank': de innige relatie tussen Rabobank en de klimaataanpak Parijs, wie wil er niet naar toe? Om onze klimaatdoelen te halen moeten we aan de slag met het zogenoemde decarboniseren van de vastgoedsector. Dit betekent heel concreet dat het energiegebruik in de gebouwen omlaag moet en dat we anders met materialen en afval om moeten gaan. PROVADA 2022, 10-10