Grid Pattern

Zorgorganisaties als strategisch partner woningcrisis: hoe beter zorgvastgoed leidt tot doorstroming en ruimte op woningmarkt

abcnova
Dinsdag 10:30 - 12:30 C203

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

5 plaatsen beschikbaar

Aanmelden

Afgelopen oktober tijdens de PROVADA bracht abcnova 20 verschillende zorgpartijen vanuit het hele land bijeen om te praten over de potentie van zorgvastgoed en zorgterreinen als mogelijke oplossing voor de woningcrisis. Dit met als doel vervolgstappen te zetten om de vastgoedmarkt te activeren het potentieel dat het zorgvastgoed heeft, op zowel instellingsterreinen als de - regelmatig - solitair gelegen zorggebouwen in woonwijken, te pakken. In de tussenliggende periode hebben we verder gesproken met de deelnemers van 2021 en geven we dit jaar op de PROVADA een vervolg op de discussie over rolneming door zorgorganisaties als strategische partner voor het oplossen van de woningcrisis.

Het overkoepelende doel is om samen de contouren voor een intentieverklaring op te stellen waarmee we een call to action doen aan de (lokale) overheid en de markt om zorgvastgoed te verbeteren, kansen te benutten en dit met urgentie te faciliteren. Na de PROVADA wordt hier in september opnieuw een vervolg aan gegeven. Wij kijken er naar uit om elkaar te ontmoeten, inspiratie te delen en met elkaar in gesprek te gaan om de wereld van het zorgvastgoed in beweging te brengen en nóg mooier te maken voor toekomstige clientèle. De sessie vindt plaats in zaal C203 met een aansluitende lunch op onze stand (12.41).

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Locatie

C203

Deelnemen

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

5 plaatsen beschikbaar

Aanmelden

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 10:30 06/14/2022 12:30 Europe/Amsterdam Zorgorganisaties als strategisch partner woningcrisis: hoe beter zorgvastgoed leidt tot doorstroming en ruimte op woningmarkt Afgelopen oktober tijdens de PROVADA bracht abcnova 20 verschillende zorgpartijen vanuit het hele land bijeen om te praten over de potentie van zorgvastgoed en zorgterreinen als mogelijke oplossing voor de woningcrisis. PROVADA 2022, C203