Grid Pattern

Kompas voor goede kernen

KERN Centrum voor vastgoedprofessionals
Donderdag 12:00 - 13:00 12-65

Kern maakt zich sterk voor vitale kernen en verenigt de makers van het gebouwde hart. In het centrum van een stad of wijk is ruimte om te winkelen, werken, wonen, ontspannen en meer. Het is belangrijker dan ooit dat er wordt ingezet op levendige centra waar alle functies vervlochten zijn met elkaar, in de juiste balans, en waar mensen elkaar ontmoeten en kunnen consumeren. Aan de hand van de visiekaart ‘Wat is een goede Kern?’ met daarin een wijd scala aan aspecten die onderdeel zijn van een goede kern, beoogt Kern een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van goede centrumgebieden. De visiekaart biedt een kompas aan betrokken stakeholders als eigenaren, gebruikers, en overheden om met elkaar te kunnen werken aan goede centrumgebieden op grootstedelijk, kleinstedelijk, wijk en dorpsniveau. Inge Niks (voorzitter) en Frederik Vermeesch van de Kern-commissie Mens, Trends & Community en Kern-directeur Herman Kok presenteren dit kompas voor goede kernen en gaan erover met je in gesprek.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Inge Niks

Eigenaar iXin en voorzitter Kern-commissie Mens, Trends & Community

Frederik Vermeesch

Partner Rijnboutt en lid Kern-commissie Mens, Trends & Community

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 12:00 06/16/2022 13:00 Europe/Amsterdam Kompas voor goede kernen Kern maakt zich sterk voor vitale kernen en verenigt de makers van het gebouwde hart. In het centrum van een stad of wijk is ruimte om te winkelen, werken, wonen, ontspannen en meer. PROVADA 2022, 12-65