Grid Pattern

Het transformatie-traject van de stadskern Hengelo: in gesprek met gemeente, retail en vastgoed (Q&A en Retailagenda)

KERN Centrum voor vastgoedprofessionals
Woensdag 11:00 - 12:00 12-65

Het mechanisme achter de transformatie van de stadskern Hengelo: het openen van de black box

De transformatie van (stads)kernen betreft complexe projecten met verschillende stakeholders en belangen. Aan de hand van dit onderwerp zal een open gesprek gevoerd worden, onder leiding van Frank Quix (Q&A Insights & Consultancy), waarin alle stakeholders (vastgoed, gemeente, retail) hun inzichten kunnen delen. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk het ingewikkelde proces blootleggen, inclusief obstakels en samenwerkingsmogelijkheden.

Hoe wordt de transformatie van stadskern Hengelo aangepakt? Hoe kom je van transformatie-intenties tot een sterke business case waarin ook de financiën kloppen? Hoe wordt er tijdens deze trajecten omgegaan met ‘schade’ en verliezen? Wat wordt er ingeleverd om verandering mogelijk te maken? Hoe werken we beter samen in deze trajecten? Wij nodigen je uit om deze sessie bij te wonen waarin wij op zoek gaan naar de antwoorden.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 11:00 06/15/2022 12:00 Europe/Amsterdam Het transformatie-traject van de stadskern Hengelo: in gesprek met gemeente, retail en vastgoed (Q&A en Retailagenda) Het mechanisme achter de transformatie van de stadskern Hengelo: het openen van de black box

De transformatie van (stads)kernen betreft complexe projecten met verschillende stakeholders en belangen.
PROVADA 2022, 12-65