Grid Pattern

Het financieren van ruimte voor impact en placemaking met het Stadmakersfonds

Stadkwadraat
Donderdag 11:30 - 12:15 Forum 1

Tijdens deze sessie bespreken Theo Stauttener en Jan-Jaap Gerritsma het nut en de noodzaak van (een) Stadmakers(fonds) bij een succesvolle gebiedsontwikkeling. Stadmakers zijn gepassioneerde wegbereiders voor gebiedsontwikkeling, sociale ondernemers of bewonersbedrijven die een plek op de kaart zetten en geld als middel zien. Met impact-ondernemen maken zij steden duurzaam, inclusief en aantrekkelijk. Zo voegen ze maatschappelijk én financieel waarde toe. Zij leveren impact in ruil voor een redelijk financieel rendement. Binnen de structuren van het fonds is het mogelijk in samenwerking met particuliere, publieke- en private partijen nieuwe investeringen te doen in stadmakers. Zowel voor overheden, ontwikkelaars als beleggers is investeren in vastgoed van stadmakers van onschatbare waarde.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Theo Stauttener

Partner Stadkwadraat

Jan-Jaap Gerritsma

Adviseur Stadkwadraat B.V.

Locatie

Forum 1

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 11:30 06/16/2022 12:15 Europe/Amsterdam Het financieren van ruimte voor impact en placemaking met het Stadmakersfonds Tijdens deze sessie bespreken Theo Stauttener en Jan-Jaap Gerritsma het nut en de noodzaak van (een) Stadmakers(fonds) bij een succesvolle gebiedsontwikkeling. Stadmakers zijn gepassioneerde wegbereiders voor gebiedsontwikkeling, sociale ondernemers of bewonersbedrijven die een plek op de kaart zetten en geld als middel zien. PROVADA 2022, Forum 1