Grid Pattern

Werken is net zo belangrijk als wonen! Hoe houden we (betaalbare) bedrijvigheid in de stad?

Stadkwadraat
Woensdag 10:30 - 12:00 Business Lounge

Ruimte voor werk staat onder druk. De sterke focus op woningbouw en stijgende vastgoedprijzen leiden ertoe dat de maakindustrie en bedrijven met minder economische slagkracht uit de stad worden gedrukt. En dat is zonde. Want een stad heeft werk nodig. En werk heeft de stad nodig. Hoe houden we werk in de stad?

Mengen van wonen en werken kan een oplossing zijn maar het is voor veel partijen (ontwikkelaars, beleggers, gemeenten) niet zo duidelijk hoe je dat kunt aanpakken. De coalitie Ruimte voor werk, bestaande uit zeven (advies)bureaus, is er om al deze partijen te helpen bij vraagstukken over ‘functiemenging’. De coalitie presenteert haar plannen waarna we met experts en ervaringsdeskundigen in gesprek gaan. Waar loop je in de praktijk tegenaan?

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Locatie

Business Lounge

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 10:30 06/15/2022 12:00 Europe/Amsterdam Werken is net zo belangrijk als wonen! Hoe houden we (betaalbare) bedrijvigheid in de stad? Ruimte voor werk staat onder druk. De sterke focus op woningbouw en stijgende vastgoedprijzen leiden ertoe dat de maakindustrie en bedrijven met minder economische slagkracht uit de stad worden gedrukt. En dat is zonde. Want een stad heeft werk nodig. En werk heeft de stad nodig. PROVADA 2022, Business Lounge