Grid Pattern

Stichting HomePlan ontmoet vastgoedpartijen

Bouwinvest Real Estate Investors
Dinsdag 15:00 - 16:00 12-25

Stichting HomePlan ontmoet vastgoedpartijen op de stand van Bouwinvest. HomePlan zorgt voor een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten en zoekt partners die deze missie kunnen helpen volbrengen. Er zijn vertegenwoordigers van een aantal organisaties aanwezig om hun ervaringen met HomePlan met u te delen. Onder meer Syntrus Achmea Real Estate en Bouwinvest waarmee ook het glas wordt geheven op het duurzaam partnerschap met HomePlan.

 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Marike van Seeters

Directeur Stichting HomePlan

Dick van Hal

CEO Bouwinvest Real Estate Investors

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 15:00 06/14/2022 16:00 Europe/Amsterdam Stichting HomePlan ontmoet vastgoedpartijen Stichting HomePlan ontmoet vastgoedpartijen op de stand van Bouwinvest. HomePlan zorgt voor een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten en zoekt partners die deze missie kunnen helpen volbrengen. Er zijn vertegenwoordigers van een aantal organisaties aanwezig om hun ervaringen met HomePlan met u te delen. PROVADA 2022, 12-25