Grid Pattern

Samenwerking overheid & markt: Transformatie V&D in Groningen

KERN Centrum voor vastgoedprofessionals
Woensdag 15:00 - 16:00 12-65

De vitaliteit van onze kernen blijft aandacht vragen van zowel marktpartijen als overheden. De Kern-commissie Samenwerking Overheid en Markt focust hier in het bijzonder op en organiseert deze interactieve sessie. Kristiaan Capelle (MWPO) vertelt over de transformatie van het V&D-pand in Groningen tot 'Het Groot Handelshuis'. Vervolgens zal Herman Kok (directeur Kern) een panelgesprek leiden over vitale kernen en transformatie, met Kristiaan Capelle (MWPO), Annemarie Raeke (Maripaan Groep) en een vertegenwoordiger van de gemeente Eindhoven.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Herman Kok

Directeur Kern

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 15:00 06/15/2022 16:00 Europe/Amsterdam Samenwerking overheid & markt: Transformatie V&D in Groningen De vitaliteit van onze kernen blijft aandacht vragen van zowel marktpartijen als overheden. De Kern-commissie Samenwerking Overheid en Markt focust hier in het bijzonder op en organiseert deze interactieve sessie. Kristiaan Capelle (MWPO) vertelt over de transformatie van het V&D-pand in Groningen tot 'Het Groot Handelshuis'. PROVADA 2022, 12-65