Grid Pattern

Multi-actor management in gebiedsontwikkeling. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd?

KERN Centrum voor vastgoedprofessionals
Dinsdag 15:00 - 16:00 12-65

Kwartiermaken, draagvlak creëren, ambities ophalen, stip op de horizon zetten, samenwerkingsconvenant sluiten… Wat het doel ook is: papier is geduldig. En ook zwijgzaam. 

Mensen daarentegen niet. Gebiedsontwikkeling anno 2022 is een complex proces dat om veel meer vraagt dan klinkende presentaties en heldere spreadsheets. Multi-actor management is een belangrijke succesfactor. Maar hoe organiseer je dat en wat levert het precies op? In deze interactieve sessie laat Stad & Co samen met een publieke en een private stakeholder zien wat de resultaten kunnen zijn van goed gedirigeerde bottom-up samenwerking tussen alle gebiedspartners. Praktische handvatten in een strategisch domein voor ontwikkelaars, investeerders en overheden.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Farzad Ghaus

Directeur Stad & Co

Janneke den Ouden

Senior adviseur Stad & Co

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 15:00 06/14/2022 16:00 Europe/Amsterdam Multi-actor management in gebiedsontwikkeling. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd? Kwartiermaken, draagvlak creëren, ambities ophalen, stip op de horizon zetten, samenwerkingsconvenant sluiten… Wat het doel ook is: papier is geduldig. En ook zwijgzaam.  

Mensen daarentegen niet. Gebiedsontwikkeling anno 2022 is een complex proces dat om veel meer vraagt dan klinkende presentaties en heldere spreadsheets.
PROVADA 2022, 12-65