Grid Pattern

Stikstofuitdagingen; een casus waarmee we gebiedsontwikkeling in Brabant laten lukken.

Brabantstad
Donderdag 11:00 - 11:30 11-09

We nemen je mee in een casus waarin we 140 hectare logistiek terrein ontwikkelen in Brabant en de stikstofuitdaging hebben opgelost. Dwars door het dynamische stikstofbeleid en in nauwe samenwerking met betrokken private en publieke partijen. Hoe breng je de verwachte stikstofdepositie kraakhelder in beeld? Hoe zorg je ervoor dat je met maatregelen, intern en extern salderen het teveel aan depositie compenseert? En hoe zorg je er uiteindelijk voor dat je op vier fronten resultaat boekt:

1) de natuur wordt minder belast;

2) het geambieerde logistieke terrein wordt gerealiseerd;

3) een aantal agrariërs zijn gepast gecompenseerd voor een toch al beoogde bedrijfsbeëindiging;

4) het overschot aangekochte stikstof wordt via de opgezette doelenbank beschikbaar gesteld voor volgende stikstofuitdagingen op het betreffende terrein.

Meer weten? www.ditisdeessentie.nl & www.ditissalderen.nl

Presentatie door: De Essentie

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 11:00 06/16/2022 11:30 Europe/Amsterdam Stikstofuitdagingen; een casus waarmee we gebiedsontwikkeling in Brabant laten lukken. We nemen je mee in een casus waarin we 140 hectare logistiek terrein ontwikkelen in Brabant en de stikstofuitdaging hebben opgelost. Dwars door het dynamische stikstofbeleid en in nauwe samenwerking met betrokken private en publieke partijen. PROVADA 2022, 11-09