Grid Pattern

Den Bosch geeft ruimte aan innovatief wonen

Brabantstad
Woensdag 13:30 - 14:00 11-09

Ook de gemeente 's-Hertogenbosch heeft te maken met een grote woningbouwopgave. Daarin is aandacht voor verschillende type woonmilieus, passend bij de wensen van de bewoners van onze stad. Nu en in de toekomst. Hierin is nadrukkelijk aandacht voor innovatieve woonvormen om zo te kunnen voldoen aan de diverse vraag naar woningen.

Tijdens deze bijeenkomst staat de ontwikkeling van het Innovatie Kwartier Den Bosch centraal. Dit wordt een gemengd stedelijk gebied, gericht op werken en leren met Data en ICT. In deze gebiedsontwikkeling is daarnaast ook ruimte voor wonen, waarbij de woningen gerelateerd zullen worden aan het werk- en leerprogramma. Samen met marktpartijen denken we na over mogelijke woonvormen die het concept van het Innovatie Kwartier ondersteunen en versterken. 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 13:30 06/15/2022 14:00 Europe/Amsterdam Den Bosch geeft ruimte aan innovatief wonen Ook de gemeente 's-Hertogenbosch heeft te maken met een grote woningbouwopgave. Daarin is aandacht voor verschillende type woonmilieus, passend bij de wensen van de bewoners van onze stad. Nu en in de toekomst. PROVADA 2022, 11-09