Grid Pattern

Bestuurlijk gesprek over de binnenstedelijke verdichtingsopgaven in Brabant

Brabantstad
Woensdag 11:00 - 12:00 11-09

Brabant heeft de 2e economie van Nederland en de 3e grootste woningbouwopgave van ons land. We zijn daarmee van grote betekenis voor Nederland. Tegelijkertijd hebben we grote uitdagingen. Wonen, werken, landschap, mobiliteit en ontspanning ‘bevechten’ elkaar in hun ruimtevraag. Dit komt onder andere samen in de binnensteden van de 5 grote Brabantse steden. Hoe pakken we dit in Brabant aan, waar zijn we trots op en waar kunnen we nog hulp bij gebruiken?

Tijdens deze sessie spreken gedeputeerde Erik Ronnes en bestuurders uit de B5 steden met elkaar over de Brabantse verstedelijkingsstrategie en de regionale verstedelijkingsstrategieën en akkoorden. Zij gaan in gesprek met het publiek over de uitdagingen waar we in Brabant mee te maken hebben en aan welke oplossingen we momenteel werken.

 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 11:00 06/15/2022 12:00 Europe/Amsterdam Bestuurlijk gesprek over de binnenstedelijke verdichtingsopgaven in Brabant Brabant heeft de 2e economie van Nederland en de 3e grootste woningbouwopgave van ons land. We zijn daarmee van grote betekenis voor Nederland. Tegelijkertijd hebben we grote uitdagingen. Wonen, werken, landschap, mobiliteit en ontspanning ‘bevechten’ elkaar in hun ruimtevraag. PROVADA 2022, 11-09