Grid Pattern

Het perfecte woningbouwproject realiseer je met data & AI

Matrixian Group
Woensdag 13:00 - 13:15 11-34

De enorme woningnood, geringe doorstroming, verscheidenheid in bewonersbehoeften, energietransitie én veranderingen binnen buurten en wijken. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de ontwikkelingen die vragen om specifieke kennis. Kennis die essentieel is bij de beantwoording van de vraag naar ‘wat’ en ‘waar’ er gebouwd moet worden. 

Als specialist op het gebied van woningmarktanalyses laat Luke Liplijn, CEO van het datatechnologiebedrijf Matrixian Group, zien hoe je op basis van big data en technologie perfect inzicht krijgt in gewenste woningen en de locaties waar deze gebouwd moeten worden. Aan de hand van markt-, gebieds- en doelgroepanalyses geeft hij praktische handvatten waarmee jij als ontwikkelaar of woningbouwcorporatie zelf aan de slag kunt gaan.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 13:00 06/15/2022 13:15 Europe/Amsterdam Het perfecte woningbouwproject realiseer je met data & AI De enorme woningnood, geringe doorstroming, verscheidenheid in bewonersbehoeften, energietransitie én veranderingen binnen buurten en wijken. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de ontwikkelingen die vragen om specifieke kennis. Kennis die essentieel is bij de beantwoording van de vraag naar ‘wat’ en ‘waar’ er gebouwd moet worden. PROVADA 2022, 11-34