Grid Pattern

De kracht van datagedreven vastgoedwaardering

Matrixian Group
Donderdag 12:00 - 12:15 11-34

De digitalisering van de vastgoedsector en de oneindige datastroom die hieruit voortkomt zorgt ervoor dat modelmatig waarderen, ofwel woningwaardes voorspellen aan de hand van big data en Machine Learning algoritmes, steeds slimmer en populairder wordt. Vastgoedprofessionals kunnen hierdoor wereldwijd individuele woningen of complete portefeuilles waarderen, waarbij het aantal handelingen afneemt en de objectiviteit toeneemt.

Wil jij meer weten over modelmatig waarderen? Wat het is en hoe je het kunt toepassen in je bedrijf? Dan ben je hier op de juiste plek. Bart Meijer van het datatechnologiebedrijf Matrixian Group neemt je mee in de wereld van datagedreven vastgoedwaardering en hoe je het inzet om optimaal rendement te halen uit jouw vastgoed- en klantportefeuille!

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 12:00 06/16/2022 12:15 Europe/Amsterdam De kracht van datagedreven vastgoedwaardering De digitalisering van de vastgoedsector en de oneindige datastroom die hieruit voortkomt zorgt ervoor dat modelmatig waarderen, ofwel woningwaardes voorspellen aan de hand van big data en Machine Learning algoritmes, steeds slimmer en populairder wordt. PROVADA 2022, 11-34