Grid Pattern

Studentenprogramma Altera

Altera Vastgoed NV
Donderdag 14:00 - 15:30 12-42

We kunnen in Nederland niet om verduurzaming heen. Het meest recente klimaatrapport van The Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) heeft nogmaals de urgentie aangetoond. Ook voor de winkelsector geldt dat we ons best moeten doen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen (mitigatie). Maar omdat een zekere mate van klimaatverandering nu al onvermijdelijk lijkt, moeten we ons ook voorbereiden op de gevolgen van klimaatverandering (adaptatie).

Werk samen een casus uit
We delen je in een team van ongeveer vijf personen in en je krijgt een casus voorgelegd over het verduurzamen van een wijkwinkelcentrum. Verschillende mogelijkheden voor het verduurzamen leggen we aan de teams voor, zowel op het gebied van energietransitie als klimaatadaptief. De teams vragen we om de haalbaarheid van de voorstellen uit te werken, de kansen te benoemen en ook de eventuele (technische, juridische en financiële) belemmeringen aan te geven. Hierbij dient rekening te worden gehouden met de huurders en de consument.

Win een meeloopdag als Assetmanager
Behoor je tot het team studenten met de best uitgewerkte casus dan draai je samen met je medestudenten een dagje mee met het Altera winkelteam en laten de assetmanagers zien wat het vak inhoudt.

Het programma tijdens PROVADA sluiten we gezamenlijk af met een heerlijke borrel.

Kijk hier voor meer informatie over Altera Vastgoed.

Contactpersoon: 
Ellen Siebring

Asset & Marketing Manager Retail

020 - 545 20 91
020 545 20 50 (algemeen)

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 14:00 06/16/2022 15:30 Europe/Amsterdam Studentenprogramma Altera We kunnen in Nederland niet om verduurzaming heen. Het meest recente klimaatrapport van The Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) heeft nogmaals de urgentie aangetoond. Ook voor de winkelsector geldt dat we ons best moeten doen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen (mitigatie). PROVADA 2022, 12-42