Grid Pattern

Snel en makkelijk huurders screenen met Datakeeper!

Rabo Real Estate Finance
Donderdag 10:00 - 16:30 10-10

Met de Datakeeper app is het nu mogelijk om op eenvoudige wijze gevalideerde brondata te ontvangen van de kandidaat-huurder en daardoor de doorlooptijd van het verhuurproces te versnellen. Datakeeper zorgt voor een snel, betrouwbaar en veilig proces voor zowel de verhuurders als de kandidaat-huurder.  Datakeeper zorgt voor geautomatiseerde checks, gevalideerde data en een compliant proces door automatische dataminimalisatie. Datakeeper heeft een bewezen oplossing voor zowel de vrije verhuur- als de corporatie sector. Bezoek ons op de Rabobank stand voor meer informatie en een demo!

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 10:00 06/16/2022 16:30 Europe/Amsterdam Snel en makkelijk huurders screenen met Datakeeper! Met de Datakeeper app is het nu mogelijk om op eenvoudige wijze gevalideerde brondata te ontvangen van de kandidaat-huurder en daardoor de doorlooptijd van het verhuurproces te versnellen. Datakeeper zorgt voor een snel, betrouwbaar en veilig proces voor zowel de verhuurders als de kandidaat-huurder. PROVADA 2022, 10-10