Grid Pattern

Energy-as-a-Service: de energietransitie bereikbaar voor iedereen

Rabo Real Estate Finance
Donderdag 10:30 - 11:15 10-10

De energietransitie is actueler dan ooit maar veel particulieren en bedrijven hikken aan tegen de grote investering en de complexiteit van de maatregelen die ze kunnen nemen. Een groeiend aantal zogenaamde Energy-as-a-Service bedrijven versnellen de energietransitie door precies deze pijnpunten weg te nemen. Daarmee maken deze partijen de energietransitie bereikbaar voor iedereen, ook voor degene die daar zelf niet in willen of kunnen investeren. In deze sessie neemt Marco van Zon, Product Manager Energietransitie bij Rabobank, jullie mee in deze relatief nieuwe maar snelgroeiende markt. 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 10:30 06/16/2022 11:15 Europe/Amsterdam Energy-as-a-Service: de energietransitie bereikbaar voor iedereen De energietransitie is actueler dan ooit maar veel particulieren en bedrijven hikken aan tegen de grote investering en de complexiteit van de maatregelen die ze kunnen nemen. Een groeiend aantal zogenaamde Energy-as-a-Service bedrijven versnellen de energietransitie door precies deze pijnpunten weg te nemen. PROVADA 2022, 10-10