Grid Pattern

Vitale gemeenschappen in de praktijk

Rabo Real Estate Finance
Donderdag 13:30 - 14:15 10-10

Wil jij weten hoe je bestaande buurten toekomstbestendig kan maken? Kom dan naar de paneldiscussie onder leiding van Aart Cooiman, sectorspecialist bij Rabobank. De vergrijzing neemt toe in Nederland waarbij ouderen wel willen verhuizen naar iets passends maar dit vaak niet kunnen omdat er geen geschikt aanbod is in de gewenste (vaak huidige!) buurt of gemeente. Hier liggen kansen! Door te investeren in stedelijke verdichting en vitale gemeenschappen in de buurt, waar mensen zolang mogelijk zelfstandig kunnen wonen en meedoen. Hiermee zijn niet alleen ouderen geholpen maar ook jongere huishoudens omdat het de doorstroom op gang helpt.

Met bijdragen in het panel van:
Daniël Depenbrock, partner bij KAW, over stedelijke verdichting: wat kan er in de praktijk? 
Suzanne van Hoeve, programmamanager Toekomstbestendig Wonen Rabobank: hoe kijkt Rabobank hier tegen aan? 
Arie Lengkeek, auteur boek ‘Operatie Woon Coöperatie’ met lessen uit het buitenland 
Nienke Zweers, initiatiefnemer Woon Coöperatie Rotterdam Zout: voorbeeld in de wijk

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 13:30 06/16/2022 14:15 Europe/Amsterdam Vitale gemeenschappen in de praktijk Wil jij weten hoe je bestaande buurten toekomstbestendig kan maken? Kom dan naar de paneldiscussie onder leiding van Aart Cooiman, sectorspecialist bij Rabobank. PROVADA 2022, 10-10